бул. Ломско шосе, бл.172, вх.Д, ет.1
София,
България
23.2945139
42.7342761
UserLikes
Име: ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ГЛОБУС ТИМ
Адрес: София, бул. Ломско шосе, бл.172, вх.Д, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.globusbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Школи и курсове
Дейност:

Езиково обучение

Ключови думи: английски език, надежда, глобус, курсове, курсове английски език

Галерия


ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ГЛОБУС ТИМ ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ГЛОБУС ТИМ ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ГЛОБУС ТИМ


  • catalog.bg
  • ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ГЛОБУС ТИМ

Програми


- това е учебникът, по който започват да изучават английски нашите най-малки ученици от предучилищна и начална училищна възраст.Той е предназначен специално за тези, които все още не познават английската азбука и това е първата им среща с нея. Богато илюстрирани, двата учебника съдаржат много и разнообразни занимателни упражнения, игри и песнички, които правят обучението на децата приятно и забавно.

е система в 3 нива, предназначена за деца от началното училище. Учебната програма е внимателно градирана и съобразена с възрастовите особености и интересите на най-малките, като им помага в усвояването на основни структури в граматиката и развива комуникативните умения. Учебниците по английски език доставят на малките ученици радост и забавление с тематичното разнообразие от забавни комикси, песни и стихчета и дават много възможности за упражнения в различни езикови ситуации.

е система за изучаване на английски език, разработена в 4 нива и предназначена за прогимназиален курс. Учебникът предлага разнообразие от теми, близки до интересите на учениците в тази възраст, с което провокира тяхното въображение и създава интерес към овладяване на учебния материал. Системата дава чудесна възможност за изграждане на стабилни знания и умения в основните езикови области и набляга на практическото приложение на изучавания език. Ключови компоненти на системата са учебник,учебна тетрадка с граматически упражнения и тестове и CD-ROM към всеки комплект.

е една от най-успешните системи за обучение на ученици от прогимназиално и гимназиално ниво, а също и за студенти и възрастни. Пълният курс на обучение (от ниво BEGINNER до ниво PROFICIENCY) е съобразен с най-новите методи и тенденции в обучението по английски език, така че успешно завършилите този курс да получат необходимата езикова подготовка за явяване на изпити и получаване на международно признати дипломи.

издава и много допълнителни четива за самостоятелни занимания. Книжките са съобразени с възрастта и нивото на владеене на езика.


Открийте ни в Google+