БРАВО ЦЕНТЪР BRAVO FOREIGN LANGUAGE CENTRE

БРАВО ЦЕНТЪР BRAVO FOREIGN LANGUAGE CENTRE

бул. Патриарх Евтимий 14 , ет.1
София,
България
23.3266042
42.6883056
UserLikes
Име: БРАВО ЦЕНТЪР BRAVO FOREIGN LANGUAGE CENTRE
Адрес: София, бул. Патриарх Евтимий 14 , ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.bravoflcentre.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Школи и курсове
Дейност:

Школи и курсове

Ключови думи: английски език, курсове по английски език, обучение по английски език, курсове по английски, курсове по чужди езици

За нас

Чуждоезиков център Браво е създаден през м. септември 1998 г. Днес качествените езикови курсове в Браво са традиция. Центърът е специализиран в чуждоезиково обучение на хора от различни възрасти, като се стреми вече десета година да разработва и прилага методи на преподаване, съобразени с най-новите тенденции в обучението на чужд език.

Един от тях е най-бързата и ефективна система за изучаване на английски - Калан метод . Тя е 4 пъти по-бърза от другите методи и създава трайни знания чрез бързи въпроси и отговори, като се основава на начина по който човек е изучавал родния си език.

Центърът осигурява високо квалифицирани преподаватели - филолози и добри педагози и работи по съвременни оригинални системи на обучение. Основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения. Целта на обучението ни е учениците да усвоят знанията, необходими им за успешно представяне на изпитите за получаване сертификатите на Cambridge University (FCE, CAE и CPE), TOEFL и на други международно признати дипломи.




 

Открийте ни в Google+