Сподели във Facebook


ул. Гладстон 107
Бургас,
България
27.4641122
42.501578
UserLikes
Име: ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ПАЛАВНИЦИ
Адрес: Бургас, ул. Гладстон 107
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.palavnici.info
E-mail: text to image
Отрасъл: Школи и курсове
Дейност:

Школи и курсове

Ключови думи: палавници, детски развлекателен център, детски комплекс, вестник, николина гаврилова

  • catalog.bg
  • ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ПАЛАВНИЦИ

За нас

Лятната ваканция е време за отдих и почивка за всички деца. Когато тя е съчетана с добри предложения за развитието на детето, може да се превърне в истински необходимо място за децата на град Бургас.
Под ръководството на екип от професионалисти палавниците ще участват в спортни, развлекателни и образователни дейности, ще бъдат участници в културни мероприятия, ще имат свободата сами да творят и представят наученото в различните студиа.
Деца на възраст между 9 и 12 години ще могат да се включат БЕЗПЛАТНО в реализирането на проекта Традиционното кулинарно наследство на град Бургас през погледа на децата , финансирано от Фондация Работилница за гграждански инициативи . Повече за проекта можете да научите в секция Проекти и конкурси .
По време на летните занимания на децата се предоставя възможност за участие в Студийни занимания:
- ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ - за бъдещи първокласници и деца до ІV клас.Обученията се извършват след предварително установяване на знанията на децата. Създават се групи, според възраст
ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ПАЛАВНИЦИ
овите възможности за обучения. Прилага се групов и индивидуален подход за работа.Заниманията се провеждат всеки делничен ден и са БЕЗПЛАТНИ за деца на абонаментни програми.
- АРТ СТУДИО - за деца с усет и желание за участие в изобразително-приложна дейност.
- МУЗИКАЛНО СТУДИО - за истински музикални емоции в областта на певческото и танцовото изкуства;
- ТЕАТРАЛНО СТУДИО - за децата, които ще могат да развиват своя артистичен талант и да покажат уменията си на малката театрална сцена Палавници .
Детският комплекс осъществява и подготвка по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за деца от предучилищна група и ученици от 1-ви до 7-ми клас. Подготовката е оформена като специализирана лятна програма за обучение по езика с посещение два пъти седмично по два учебни часа и е насочена към овладяване на знания, необходими за предстоящата учебна година.
Посочените дейности и студиа не са всичко, което можете да намерите в Детски комплекс Палавници . За това трябва да ни посетите, за да се убедите.
До скоро!
 
Открийте ни в Google+