ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ИНТЕР АЛИАНС

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ИНТЕР АЛИАНС

ул. Евлоги Георгиев 3 ет. 3
Пловдив,
България
24.7479616000001
42.1492837
UserLikes
Име: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ИНТЕР АЛИАНС
Адрес: Пловдив, ул. Евлоги Георгиев 3 ет. 3
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.interalliance.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Школи и курсове
Дейност:

Езикови, компютърни и професионални курсове

Ключови думи: езиков център, езикова школа, училище за компютри, курсове, езикови курсове

За нас

Езиков център ИНТЕР АЛИАНС предлага на клиентите си максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение. В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания, Германия, Италия, Франция и Испания. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: четене, слушане, писане и говорене. 


Методика и качество на обучението:
Дългогодишната ни практика показва, че най-ефикасните учебни системи са тези, които в еднаква степен акцентират както на граматика и лексика, така и на развитие на комуникативните способности. По този начин се усвояват трайни говорни навици и се получава солидна основа от знания, над която се надграждат нови, по-специализирани умения.Благодарение на разработената в ИНТЕР АЛИАНС методика курсистите се научават да общуват свободно и с лекота на новия език. Първоначално в най-често срещаните ситуации от всекидневния живот, така че да бъдат максимално ефективни, когато се наложи да използват езика, а впоследствие развиват умения за общуване във все по-широк кръг ситуации. 


Постоянен контрол на качеството на обучението:
За гарантиране на постоянно висококачествено обучение във всеки курс се извършва редовен контрол на преподаването и постигнатите резултати. Системата на контрол на качеството включва четири независими компонента:
* Отчети на преподавателите
* Периодични посещения на методолозите на школата;
* Многократна възможност за обратна връзка чрез провежданите анкети
* Междинни контролни тестове.


Екип от професионалисти:
Всички наши преподаватели са филолози с необходимата квалификация, преподавателски опит и мотивация. Избрани са след провеждане на конкурс, изискващ от тях да докажат своите езикови познания и практически педагогически умения. Часовете им са интересни, с използване на множество допълнителни материали и аудио и видео средства. Благодарение на техния ентусиазъм и ефективните системи за езиково обучение се радваме да предложим на клиентите си качествено и бързо постигане на езиковите цели. 
Малки групи и време за всички Всеки един от курсистите за нас е специален - с неговите специфични нужди и потребности. Затова обучението при нас се провежда в малки групи от 4 до 8 човека и преподавателите могат да обърнат необходимото внимание на всеки един от вас. Размерът на групите е съобразен със спецификата на преподавания материал и необходимия брой часове за успешното му усвояване. Този подход ни позволява да постигаме винаги високо качество на преподаване и удовлетвореност на курсистите ни от постиганите резултати. 

Комфортна обстановка Обстановката в езиков център ИНТЕР АЛИАНС е комфортна, съобразена с нуждите на преподавателите и курсистите. Намира на ул. Евлоги Георгиев №3, ет. 4 и 5 – до ТЦ ХАЛИ на Главната. Мястото е удобно и леснодостъпно, разположено в центъра на Пловдив. Залите са снабдени с аудио техника, а конферентният принцип на организация създава приятелска и равнопоставена атмосфера и улеснява комуникацията.





 

Открийте ни в Google+