Услуги

Галерия

СКАЙ ЛАЙНС СКАЙ ЛАЙНС СКАЙ ЛАЙНС

Виж на картатаСподели във Facebook

СКАЙ ЛАЙНС

бул. Васил Левски 25, ет. 1, ап. 4
София,
България
23.3245247
42.6868635
UserLikes
Име: СКАЙ ЛАЙНС
Адрес: София, бул. Васил Левски 25, ет. 1, ап. 4
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.skylines-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Школи и курсове
Дейност:

Езикови школи

Ключови думи: наука, образование, консултации, консултантски услуги, образование в чужбина

За нас

СКАЙ ЛАЙНС е специализирана агенция за консултации в областта на образованието в чужбина. Програмите, които предлагаме, са от езикови курсове до средно и висше образование. Вече близо десет години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за бъдещето си.

Целта ни е да консултираме клиентите си според личните им качества и индивидуалните им желания, за да изберем най-подходящия за тях път на развитие в сферата на науките.
В областта на езиковото обучение сме в състояние да предложим огромно разнообразие от курсове по цял свят, както за деца, така и за възрастни. В зависимост от индивидуалните предпочитания, възможностите за обучение се простират от езикови ваканции и курсове, през специализирана подготовка за получаване на международно признати сертификати като: TOEFL, IELTS, Cambridge Certificates, DELE, DALF, DSH и др., до професионално насочени програми за икономисти, компютърни специалисти, адвокати, лекари и др.

В резултат на дългогодишната ни работа, в момента наши ученици се обучават в елитни средни училища във Великобритания и Швейцария (Cambridge Arts and Sciences, Taunton School, Bellerbys College, Buckswood School, College du Leman и др.) и се радват на голям успех в престижни висши учебни заведения като: London School of Economics, Birmingham University, Aston University, City University London, "César Ritz" Colleges Switzerland, Istituto Europeo di Design и др.
 
Открийте ни в Google+